Free cookie consent management tool by TermsFeed

OST - Spawn (The Album) 2LP

OST - Spawn (The Album) 2LP

Kód položky: MOVATM112

Dostupnost: nedostupné

Tento produkt již není na skladě
Hlídací pes

180 gram black vinyl.
Includes a poster and a 4 page insert.


A1 Filter & The Crystal Method - (Can't You) Trip Like I Do  
A2 Marilyn Manson & Sneaker Pimps - Long Hard Road Out Of Hell  
A3 Orbital & Kirk Hammett - Satan  
B1 Korn & The Dust Brothers - Kick The P.A.  
B2 Butthole Surfers & Moby - Tiny Rubberband  
B3 Metallica & DJ Spooky - For Whom The Bell Tolls (The Irony Of It All)  
B4 Stabbing Westward & Wink - Torn Apart  
C1 Mansun & 808 State - Skin Up Pin Up  
C2 Prodigy & Tom Morello - One Man Army  
C3 Silverchair & Vitro - Spawn  
D1 Henry Rollins & Goldie - T-4 Strain  
D2 Incubus & D.J. Greyboy - Familiar  
D3 Slayer & Atari Teenage Riot - No Remorse (I Wanna Die)  
D4 Soul Coughing & Roni Size - A Plane Scraped Its Belly On A Sooty Yellow Moon

Rok vydání: 1997 / 2017 (reissue)

Váš nákup

Váš košík je prázdný